SUSE Linux Enterprise 12 for SAP Applications

This event has only 9 space(s) left. If you continue and register more than 9 people (including yourself ), the whole group will be wait listed. Or, you can reduce the number of people you are registering to 9 to avoid being put on the waiting list.

8. - 9.10.2018


SLE221 / SUSE Linux Enterprise 12 for SAP Applications

Kurssilla perehdytään SUSE Linux Enterprise for SAP Application -tuotteen toimintaan ja komponentteihin, sekä käsillään sen eroja normaaliin SUSE Linux Enterprise Server 12 -tuotteeseen. Lisäksi käsitellään SAP-totetuksen HA-klusterointia. Kurssilla perehdytään myös SAP-toteutukseen liittyvä etukäteissuunnittelua ja asennuksen erityisvaatimuksia sekä tietoturvamäärityksiä.

 

 


 

Kurssin sisältö

  • SLES for SAP -tuotteen käyttötarkoitus
  • SLES for SAP -toteutuksen klusterointi (SLES HA Extension)
  • Asennuksen ja käyttöönoton suunnittelu
  • Tietoturva-asetusten määrittely

 

Kenelle kurssi on tarkoitettu

Kurssi on tarkoitettu sellaisille SUSE Linux Enterprise -palvelinten pääkäyttäjille, joiden työnkuvaan kuuluu myös SAP-ympäristön hallinta. Toinen kohderyhmä on SAP-asiantuntijat, joiden on ymmärrettävä SAPin käyttöjärjetelmäalustan toiminta.

 

Esivaatimukset

Osallistujalta edellytetään kohtuullisen hyvää Linux-käyttöjärjestelmän tuntemusta ja käyttökokemusta. Klusteroinnin perusymmärrys on hyödyksi. Kurssi ei edellytä SAP-osaamista, vaan keskittyy SAP-toteutukseen SLES-ympäristössä.

 

Kurssin kesto

2 päivää

 

Englanninkielinen kurssikuvaus

 

Rekisteröityminen kurssille päättyy maanantaina 1.10.2018 klo 12:00.


Osallistujan tiedot
Työnantajan yhteystiedot